Svinjetina sa povrćem

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
23/09/2017
"Još jedno veoma ukusno svinjsko meso spremljeno u glinenoj posudi. Sprema se brzo, polako peče i možete nahraniti celu porodicu."
Priprema20 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno140 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 217
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Povrće očistite i operite. Krupno isecite i stavite u duboku tepsiju ili glinenu posudu.

Meso isecite na komade i dodajte ga povrću, sipajte paradajz iz konzerve, dodajte i pire, začinite po vašem ukus, dodajte maslinovo ulje i sve promešajte.

Sipajte bujon poklopite i stavite u rernu na 180 stepeni da se peče oko 2 sata.

Kada servirate, svaku porciju posipajte svežim peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar