Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Pržena svinjetina»Svinjetina sa povrćem i pečurkama

Svinjetina sa povrćem i pečurkama

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Svinjetina sa povrćem i pečurkama
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 6
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
3
"Specijalan predlog za početnike u kuhinji, koji vole svinjsko meso koje se topi u ustima"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • pečurke - 1/2 šolje
  • paprike - 5 - 6 komada
  • soja sos
  • ulje - 3 - 4 supene kašike
  • belo vino - 1/2šolje
  • univerzalni začin
* merne jedinice

Način pripreme

1. Meso operemo dobro i isečemo na zalogaje. Stavljamo u posudu.

2. Posipamo soja sosm, pikantinom i dobro promešamo.

3. Dodajeemo sitno iseckan luk, pečurke, i oljuštene i sitno iseckane paprike.

4. Na kraju dodajemo ulje i belo vino. Stavljamo u rernu. Pečemo dok ne bude gotovo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: