Lak punjeni šaran po bakinom receptu
Лесен пълнен шаран на баба
bonapeti.rs»Recepti»Riba»Punjeni Šaran»Lak punjeni šaran po bakinom receptu

Lak punjeni šaran po bakinom receptu

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k45111895
Lak punjeni šaran po bakinom receptu1 / 2
27/09/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
"Iz bakine kuhinje - najukusniji recept za šarana za Sv. Nikolu"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Orahe i luk sitno iseckajte, a krompir iseckajte na kockice. Pirinač skuvajte.

Luk propržite da omekša, dodajte pirinač, orahe, so, mirođiju (može i čubar ili peršun), alevu papriku. Sve promešajte i napunite šarana. Zašijte ga.

Šarana stavite u nauljanu tepsiju. Krompir posolite i poprskajte uljem, a zatim stavite oko šarana, tj. sa strane. Pecite dok ne bude gotovo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: