Način pripreme
Isecite teleće stekove na mnogo tanke tračice. Pomešajte sve sastojke za marinadu i pomešajte sa mesom. Ostavite da se marinira na sobnoj temperaturi oko 2 sata.
Potopite fidu od pirinča na 30 minuta u toplu vodu. Procedite i pokrijte posudu vodom. Kuvajte 2 minuta. Procedite i pomešajte sa soja sosm i uljem susama. Blanširajte spanać 30 sekundi u vreloj vodi.
Prethodno pripremite povrće, tako što ga očistite i isečete. Šangarepu na tanke štapiće, luk na polumesec, mladi luk na romboide i pečurke na sitne komade.
U dubokom tiganju sa 2 supene kašike ulje propržite luk dok ne dobije zlatnu boju i izvadite. U istoj masti na krako propržite mladi luk. Izvadite. Propržite šargarepu i izvadite. Ako je potrebno dodaje se ulje.
Na kraju propržite i pečurke i izvadite. Stavite 1 kašiku ulja i prorpžite meso na jakoj vatri. U njega dodajte povrće, fidu i spanać. Dobro promešajte i začinite soja sosom ili solju i biberom.