Način pripreme
Pečurke se preliju vrućom vodom prema instrukcijama na pakovanju i ostavljaju se da se nakisnu.
Luk, paprika i šargarepa se iseku na trakice, beli luk se usitni. Opere se spanać.
Spanać se stavlja u ključalu vodu i poklopi se. Ostavlja se dok ne omekne i dok se ne savije. Kada se to desi, vadi se iz vode i prebacuje se u drugu posudu. Opere se hladnom vodom i istisne se. Seče se na krupnije.
Nudle se stavljaju u ključalu vodu prema instrukcijama na pakovanju i kuvaju se otprilik e7 minuta. Kada su gotove, ispklanu se se hladnom vodom i dobro se iscede. Stavljaju se u posudu i nekoliko puta se iseku kuhinjskim makazama. Dodaje se susamovo ulje, 1 kašičica soja sosa i šećer i dobro se izmeša drvenom kašikom ili žicom za mućenje.
U vrućem ulju se preprži luk i beli luk sa prstohvatom soli, dok ne postane prozračno. Prebacuje se u drugu posudu i prebacuju se u posudu kod nudli.
U zagrejanom ulju se preprže šargarepe i paprika sa prstohvatom soli i oni se prebace u nudle.
Na kraju u zagrejanom ulju se preprže i pečurke šitake i u njih se dodaje malo soja sosa. I one se prebacuju u nudle.
Na kraju se u nudle dodaje i spanać i sve se dobro promeša.
Prilikom serviranja na svaku porciju može da se pospe susamovo seme i po želji da se stavi 1 isprženo jaje.
*Jelo može da se napravi i sa malo teletine ili drugog mesa po izboru.
**Osim pečurki šitake posle luka može posebno da se preprži i druga vrsta pečuraka, takođe iseckanih na trakice.