Letnji paprikaš od povrća i kobasice

13/10/2017
"I odsecite 2 kriške hleba "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano514
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite kobasicu na komade, luk, šargarepu i papriku na kockice. Beli luk sitno iseckajte.

Ugrejte ulje na umerenoj temperaturi u dubokom tiganju. Sipajte kobasicu i šargarepu i pržite 10 minuta, neprestano mešajte.

Dodajte iseckanu papriku, paradajz i beli luk. Kuvajte oko 5 minuta i dodajte bujon i sok od limuna.

Promešajte, ostavite jelo da provri, pokrijte i kuvajte oko 10 minuta. Onda dodajte iseckanu tikvicu i začinite solju i biberom.

Promešajte i kuvajte oko 15 minuta bez poklopca. Pospite iseckanim peršunom, skinite sa vatre i servirajte.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar