Grčki sos za roštilj

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18762
21/10/2017
"Jagnjeći ražnjići ne mogu da se jedu tek tako - obavezno ih treba poslužiti sa ovim aromatičnim grčkim sosom za roštilj "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 016
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite pavlaku sa malo soli i sokom od limuna.

Dodajte oljušteni i naredani krastavac, zgnječeni beli luk i naseckane zelene začine.

Sos poslužite sa jagnjećim ražnjićima.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar