Pileće varivo

Fat BertaFat Berta
Džedaj
63714750277
Pileće varivo
Fotografije: Iliana Dimova
1 / 7
28/10/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
3
"Pileća čorbica laka za pripremu, a dobar je lek protiv prehlade i lošeg raspoloženja!"

Potrebni sastojci

  • pileće meso - 500 g, bez kostiju
  • šargarepa - 1 velika
  • crni luk - 1 glavica
  • krompir - 4 komada
  • paradajz - 1 komad, narendan
  • biber
  • čubar
  • so
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite pileće meso na zalogaje i stavite ga da se kuva u dovoljno vode. Tokom kuvanja skidajte penu.

Dodajte na krupno naseckan luk i šargarepu i kuvajte i njih 10 minuta. Nakon toga dodajte i oljušten i naseckan krompir.

Kada se krompir skuva, dodajte i paradajz.

Dokuvajte jelo, dodajte so, biber i čubar.

Poslužite kuvanu piletinu sa malo seckanog peršuna po želji.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: