Način pripreme
Zdrav i hranljiv doručak, koji vam daje energiju za leteći start dana i da se odlično snađete sa svim zadacima, čak do ručka.
Uveče pripremamo jogurt tako što ispasiramo sastojke i čuvamo u tegli. U posudi potopimo orašaste plodove - bademe i lešnike, dodajemo urme. U drugu posudu popopimo seme čie u vodu na jednu noć, one dobiju teksturu, koja liči na tapioku.
Ujutru pripremite staklenu teglu i poreate navedene sastojke.
Na dno sipajte 2 supene kašike muslija, posle malinu, prelijte sa 3 supene kašike jogurta od malina. Nakon toga slede 1 supena kašika semena čie, zrna grožđa, 2 supene kašike muslija, isečene urme, 3 supene kašike jogurta, 1 supena kašika semena čie.
Da bi bilo još više hksravko dodaje iseckane orašaste plodove i završavamo malinama. Odozgo možete ukrasiti iseckanim strukom sveže mente.