Način pripreme
Skuvamo puding dr. Oetker tako što stavimo mleko da provri, zaslađen sa kristal šećerom (5 supenih kašika).
U posebnoj posudi rastvorimo suvu smesu sa malo vode i sipamo dobijenu kašicu u vrelo sveže mleko uz neprestano mešanje. Kuvamo dok se ne zgusne i gotov krem skidamo sa vatre.
Promešamo i dodajemo kravlji maslac. Prebacujemo puding u drugu posudu i stavljamo da se ohladi u frižideru. Mekani kravlji maslac pažljivo umutimo sa šećerom u prahu.
U drugu posudu sipamo slatku pavlaku. Treba da bude prethodno ohlađena i mutimo je dok ne bude gotova - da dobijemo gustu, čvrstu smesu.
U umućen maslac dodajemo nekoliko kašika šlaga. Mutimo mikseom. Posle pomešamo celu količinu šlaga i maslaca, da se dobije homogena smesa.
Proveravamo da li je skrob hladan i iz nekoliko puta dodajemo u smesu sa maslacem.
Krem je veoma lep sa laganim ukusom maslaca.