Način pripreme
U metalnu posudu izmrvite keks i dodajte šećer u prahu, rendanu čokoladu, skrob i dobro promešajte. Sipajte sveže mleko i stavite posudu na vatru. Kuvajte dok se krem ne zgusne uz neprestano mešanje. Skinite sa vatre i dodajte dve vanile, ostavite smesu da se ohladi.
Odvojite belanca od žumanaca i umutite na penu. Lagano u hladnu smesu dodajte žumanca i promešajte. U njih dodajte penu od belanaca i laganim pokretima mešate odozgo na dole, mešajte dok se ne dobije homogena smesa.
Sipajte smesu u kalaup, namazan i obložen papirom za pečenje, pecite na 180 stepeni u prethodno ugrejanu rernu na oko 30 minuta.
Dok je još topao izvadite ga i prelijte prethodno rastopljenom glazurom.
Za glazuru rastopite maslac na tihoj vatri, dodajte prethodno pomešani šećer, kakao i sveže mleko.
Ugrejte dok ne provri, uz neprestano mešanje dok se ne dobije homogena smesa. Hladan krem-kolač isecite na komade i servirajte.