Meze za votku

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8580
3
04/12/2017
"Čak i da ne pijete votku, ovo je savršeno meze za domaću rakiju u društvu bliskih ljudi"
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano187
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • riba - 1 konzerva, sardine, girice, marinirane
  • kiseli krastavčići - 4 - 5 komada
  • luk - 1 glavica, crveni
  • maslinovo ulje - 3 kašike
  • sirće - 3 kašike
  • so
  • biber
  • majonez - 4 - 5 kašika
  • masline - nekoliko, po želji
  • peršun - struk
* merne jedinice

Način pripreme

Procedite marinirane ribe od masnoće u konzervi i poređajte ih u tanjir.

Između njih rasporedite kisele krastavčiće, isečene ne tanke parčiće, odozgo luk isečen na tanke polumesece i nekoliko maslina.

Pospite sa solju, malo bibera i prelijte sirćetom i maslinovim uljem. Po želji možete da dodate masline da bude raskošnije.

Stavite 4-5 kašika majoneza po ivici tanjira i servirajte sa strukom peršuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar