Klasična musaka od krompira

Mariola Pantelic
Mariola Pantelic
Početnik
06/12/2017
"Kulinarska klasika za ljubitelje dobre kuhinje "
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano595
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir se oljušti i skuva. Nakon što se skuva narenda se na rende da budu krugovi (kao čips).

U posudu za pečenje (može u vatrostalnu) se stavlja jedan red krompira, 1 red sira, biber i so i tako se ređa dok bi poslednji red trebalo da bude od krompira.

Jaja i sveže mleko se umute i preliju preko krompira.

Stavlja se u rernu dok se ne skuva i pre nego što se izvadi odozgo se narenda kačkavalj i ostavlja se da se zapeče.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar