Pile Kapreze

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Pile Kapreze
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 3
24/12/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Skuvaj25 min.
Ukupno35 min.
Porcije5
"Najbolje iz Italijanske kuhinje već je i na vašoj trpezi"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite pile na odgovarajuće parčiće. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju.

Ispržite pile dok ne bude zlatasto sa obe strane.

Prepolovite čeri paradajz i dodajte ga u pileće meso. Kuvajte 5-6 minuta, dok paradajz ne omekša. Začinite solju i biberom.

Isecite mocarelu na kriške i prekrijte svako parče mesa. Poklopite tiganj poklopcem i kuvajte dok sir ne omekša i ne razlije se preko mesa.

Sklonite tiganj sa ringle i pospite listićima svežeg bosiljka.

Servirajte jelo toplo.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: