Čizkejk sa slatkom od ribizli

Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3976
"Legenda tvrdi, da je ovaj kolač najukusniji drugog dana, ali kod nas nikad nije izdržao toliko dugo!"
Priprema25 min.
Ukupno25 min.
Porcije10
  • Ukupno pregledano100
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite pavlaku sa maskarponeom, krem sirom i šećerom u prahu pomoću miksera u vazdušast krem.

Nakon toga dodajte sitan sir i pažljivo promešajte, bez miksera da se zadrži loptasta konzistencija. Rastvorite želatin prema uputstvu na pakovanju i dodajte ga u krem.

Sipajte gotovu smesu u silikonski kalup. Namažite jedan tanak sloj slatka od ribizli.

Namrvite keks u prah. Dodajte istopljen maslac, dodajte ga u namrvljen keks i mešajte dok ne dobijete testo, Rasporedite ga preko smese od pavlake i ohladite kalup 6-7 sati.

Pre serviranja potopite kalup na kratko u vrelu vodu i okrenite pomoću tanjira. Prelijte čizkejk slatkom od ribizli.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar