Način pripreme
Napravite testo od maslaca od nabrojanih sastojaka. Ostavite testo u frižideru oko 20-30 minuta. Napravite krem, tako što skuvate mleko, dodajte šećer i umućen skrob sa malo hladnog mleka.
Kuvajte na umerenoj vatri uz neprestano mešenje do željene gustine. Ohladite gotov krem. Dodajte maslac i promešajte dok se ne homogenizuje.
Umutite pavlaku u gust krem pomoću miksera. Pažljivo sjedinite dva krema i promešajte dok se ne ujednače. Iskidajte male lopte od maslac testa i oblepite zidove kalupa za tartalete. Izbušite osnovu korpica viljuškom. Ispecite u zagrejanoj rerni dok ne bude gotovo.
Izvadite gotove tartalete pažljivo iz kalupa da se ne polome, jer su veom krhki. Ohladite ih. Namažite dno tečnom čokoladom.
Napunite tartalete gotovim kremom.
Garnirajte sa parčićima voća. Prelijte želatinom (rastvorenim prema uputstvu na pakovanju), da zapečatite voće. Pospite kokosovim brašnom.