Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Piletina»Rolatići»Pileće rolnice sa topljenim sirom i šarenim nadevom

Pileće rolnice sa topljenim sirom i šarenim nadevom

Pileće rolnice sa topljenim sirom i šarenim nadevom
Fotografije: Veselina Konstantinova
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
35 min.
Ukupno
55 min.
Porcije
4
"Pileće rolnice sa topljenim sirom, koji se tope u ustima i insistiraju na još piva"

Potrebni sastojci

  • pileće šnicle - 4 komada, od bataka
  • maslinovo ulje - 3 - 4 kašike
  • topljeni sir - 200 g
  • povrće - 1 pakovanje, zamrznuti miks
  • so
  • biber
  • ulje - 2 - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Odstranite kožu sa šnicli od bataka. Izdinstajte miks povrća u dve-tri kašike ulje.

Namažite šnicle maslinovim uljem, začinite solju i biberom. Rasporedite topljeni sir preko šnicli. Pospite šarenim nadevom i uvijte u rolnu.

Poređajte rolnice u posudu za pečenje sa namazanim dnom i ispecite u zagrejanoj rerni dok ne postanu zlataste.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: