Slani čizkejkovi

30/12/2017
"Toliko ukusni i lepi, da će vam skoro biti žao da ih probate ... skoro"
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano814
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sveži pajadaz isecite na krugove i zajedno sa sitno isečenim pečenim paprikama stavite na ubrus.

Oljuštite paradajz iz konzerve i isecite ih sitni. Stavite ih u malo masti da se prže, dok ne ispari voda. Na kraju dodajte izrendane čenove belog luka.

Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi. U posudu stavite sireve, biber, hladan paradajz sos i ispasirajte. Dodajte 2 lista isečenog bosiljka i promešajte.

Želatin pripremite prema upustvu na pakovanju. rastvorite ga u paradajz sosu. Rastvoreni želatin dodajte u smesu i promešajte.

U unutrašnjost posude stavite streč foliju. Po ivicama i dnu poređajte kriške paradajza i isečene krugove masline.

Sipajte smesu i odozgo pokrijte isečenim paprikama, malo pritisnite.

Stavite u frižider na 5 sati i posle okrenite.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar