Griz desert sa medom za post

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
30/12/2017
"Dodajte i malo meda u običan griz, videćete kakav divan desert ćete dobiti "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 787
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • voda - 400 ml
  • griz - 6 supenih kašika, ravnih, pšenični
  • med - 4 supene kašike
  • so - 1 prstohvat
  • margarin - 1 kašičica za premazivanje kalupa
* merne jedinice

Način pripreme

Sipaje vodu u šerpu i stavite da vatru da provri.

Dodajte prstohvat soli i pšenični griz i mešajte dok se krem ne zgusne. Namažite mašću kalupeu koje ćete sipati krem i sipajte ga dok je još topao.

Ostavite da se ohladi 20 minuta u frižideru i okrenite krem na odgovarajuće tanjire za serviranje. Prelijte medom pre serviranja.

Ukusan desert sa medom za post.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar