Mlečni oval

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
11/01/2018
"Upozoravamo - pije mnogo vina i vodi do lepih uspomena, konzumirate ga na svoj rizik "
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano649
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite jaja u hladnu i posoljenu vodu da se skuvaju.

Otvorite kesice maka i susama i isipajte u dve odvojene činije. Sklonite foliju sa sira i uvaljajte pola sira u susam, a pola u mak.

Isecite kačkavalj na listiće.

Skuvana jaja oljuštite i u sredini ih isecite na cik-cak, kako bi dobili cvetove od obe polovine.

Operite i osušite paradajz. Sa donjeg dela paradajza isecite dugu tračicu (kao da gulite krompir) i zatim uvijte, tako da dobijete ružu. Ređajte u izduženi oval.

Na krajevima poređajte tračice od kačkavalja, a do njih - topljeni sir, a sa strane poređajte jaja.

Na kraju stavite ružice od paradajza kao dekoraciju!

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar