Svinjska šnicla od vrata sa pečurkama u vatrostalnoj činiji

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
13/01/2018
"Za svakog muškarca je jedna ovakva šnicla sa sosom istovetna izjavi ljubavi "
Priprema30 min.
Kuvanje270 min.
Ukupno300 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano797
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice14
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle začinite, tako što ih posipate svim začinima, dodate sos i malo ulja. Neka tako odstoje 2 sata.

Propržite ih u masti, dok se ne isprže dobro sa svih strana.

Na dno vatrostalne posude stavite pola količine iseckanog luka i pečurki, a zatim poređajte šnicle, pa drugu polovinu povrća i prelijte preostalom masnoćom, koja je ostala od prženja šnicli.

Sipajte 1 šoljicu vode i pecite na 200 stepeni oko 2 sata.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar