Klasičan kiseli kupus sa svinjetinom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
15/01/2018
"Pripremite najlepšu svinjetinu sa kupusom za vikend. Proveren recept, neizostavno probajte! "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 973
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 1 glavica srednje veličine
  • svinjetina - 500 g
  • ulje - 1 šolja
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • aleva paprika - 6 - 7 zrna
  • lovorov list - 3 - 4 lista
* merne jedinice

Način pripreme

Sitno isecite kupus i stavite ga u odgovarajuću posudu. Dodajte isečene komadiće mesa i dodajte ga u kupus. Dodajte mast i dinstajte . Dodajte alevu papriku. Kad kupus omekša, dodajte jednu šolju tople vode.

Sve sipajte u pleh i pecite dok kupus i meso potpuno ne omekšaju.

Začinite biberom i lovorovim listom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar