bonapeti.rs»Recepti»Turšija»Kiseo kupus sa renom

Kiseo kupus sa renom

Boki LazicBoki Lazic
Početnik
217
293
426
6
3
Kiseo kupus sa renom
Fotografije: Boki Lazic
1 / 2
02/02/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema60 min.
Ukupno60 min.
Porcije1
"Pikantan kiseo kupus, koji se izuzetno slaže sa kuvanom rakijicom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kupus očistiti i otkinuti prve listove kupusa. Izvaditi koren i napuniti solju. Duboko zasecite koren. Neke kupuse isecite na četvrtine koje će vam trebati kako bi popunile šupljine.

U bure ređati glavice kupusa i između praznog prostora stavite četvrtine. Delove rena stavite između kupusa.

Nalijte kupus vodom i pritisnite kamenom ilil teglom punom vode od 1, 5l.

Svaki dan proveravati da li je mozda potrebno da se napravi jos rasola ako je potrebno. Na 15 dana pretočiti kupus.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: