Način pripreme
Mutite maslac sa šećerom i vanilom dok ne dobijete kremastu smesu. Dodajte jedno po jedno jaje, nakon svakog mutite i sipajte mleko. Prosejte brašno sa praškom za pecivo.
Smesu od jaja sipajte u brašno i mešajte, dok ne dobijete homogenu smesu. U kockasti pleh stavite papir za pečenje. Sipajte smesu i pecite u ugrejanoj rerni na 170 stepeni, oko sat vremena, proverite čačkalicom za zube.
Izvadite pleh iz rerne i osavite koru da se ohladi 10 minuta. Napravite čokoladni preliv tako što ugrejete pavlaku na vatri, pre nego što provri skinite je i u nju stavite izlomljenu čokoladu. Mutite dok se ne rastopi i dok ne dobijete homogenu i čokoladnu smesu.
Isecite koru na kockice, gledajte da budu približno iste veličine. Kod mene nije bilo tako, zato što se kora podigla na sredini i nisu bili mnogo ravni, ali su se ipak pojeli :)
Svako parče potopite u čokoladnu smesu. Stavite kokosovo brašno u tanjir u uvaljte čokoladne komade.