Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Jedinstvena džigerica iz rerne

Jedinstvena džigerica iz rerne

Geri DimovaGeri Dimova
Početnik
11
Jedinstvena džigerica iz rerne
Fotografije: Djemile Cheshlieva
2 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
4
"Specijalno za gurmane, koji uvek traže najukusnije jelo"

Potrebni sastojci

  • pileća džigerica - 500 g
  • pečurke - 250 g
  • luk - 3 - 4 glavice, srednje veličine
  • pavlaka za kuvanje - 250 ml
  • kačkavalj - 100 g
* merne jedinice

Način pripreme

Očišćenu džigericu malo zapeći na tiganju.

Pečurke malo upržiti, pa nakon toga u istom tiganju upržiti luk, nasečen na polumesece, i posle staviti zajedno džigericu, luk i pečurke, preliti pavlakom i, ukoliko je neophodno, dodati i malo vode.

Posoliti i pobiberiri, pa peći na 220 stepeni.

Na kraju posuti kačkavaljem i zapeći.

Prijatno... :)

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: