Način pripreme
Lagano razvijte lisnato testo u okrugao oblik, tako da bude veće od prečnika kalupa u kome ćete peći. Malacem namažite kalup, sa ivicama koje se skidaju. Stavite testo tako da pokrije dno i ivice kalupa. Viljuškom izbušite na nekoliko mesta po dnu, tako se prilikom pečenja neće podići.
Odozgo stavite papir za pečenje, dodajte zrna pasulja za težinu i stavite u ugrejanu rernu na 200 stepeni 7 minuta, dok ne dobije zlatkastu boju. Izvadite, skinite papri i ostavite da se potpuno ohladi.
Napravite krem tako što u posudi umutite jaja se šećerom, dodate mleko, brašno i vanilu. Aromatizuje sokom od jedne pomorandže i sipajte smesu u teflonsku šerpu ili u kaserolu. Ugrejte smesu na vatri i ostavite da provri, stavite malsac i počnite da mešate neprestano dok ne dobijete gust krem.
Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi. Sipajte krem u kalup. Ostavite ga da se stegne, nakon toga skinite obruč i ukrasite komadima pomorandže i pospite šećerom u prahu.