Kuvane svinjske nogice u bujonu

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
33
1
158
19/02/2018
"Ne može svako da razume našu strast prema svinjskim nogicama, ali ljubitelji znaju o čemu je reč!"
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano389
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske noge - 4 kom.
  • koreni za supu - 1 vezica
  • crni luk - 1 glavica
  • peršun
  • celer
  • lovorov list
  • biber
  • so
  • piment
* merne jedinice

Način pripreme

Oprane i očišćene nogice staviti u hladnu vodu, ostaviti da provre, pa nakon toga ih ostaviti na tihoj vatri, zajedno sa vezicom aromatičnih korena, listovima lovora i zrnima bibera i pimenta, vezanih u gazu dok ne omekšaju.

Izvaditi ih i servirati cele, prelivene preceđenim bujonom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar