Kuvane svinjske nogice sa renom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79553
30/09/2019
"Kako se nalazi muž u dva laka koraka - kažete mu da imate dobre noge - posle mu pokažete ove "
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano100
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske nogice - 5 komada
  • ren - 1 koren
  • sirće - 1 šolja
  • šećer - 2 kašičice
  • so - po ukusu
  • luk - 1 glavica
  • šargarepa - 2 komada
  • celer - 1/4 glavice
* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i dobro očistimo nogice. U šerpu sa posoljenom vodom stavljamo na krupno isečen luk, šargarepu, celer i nogice. Kuvamo dok potpuno ne omekša. Vadimo nogice i odvajamo od kostiju.

Procedimo bujon u kom su se kuvale i vraćamo meso od očišćenih nogica.

U posudu narendamo ren i dodajemo sirće, šećer. šolju vode i so. Pri serviranju sipamo bujon sa mesom i garniramo renom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar