Način pripreme
Pripremite puding prema uputstvu na pakovanju , ugrejte sveže mleko sa šećerom.
Pomešajte puding sa malo svežeg mleka i sipajte toplo mleko, mešajte na umerenoj vatri da se zgusne, na kraju dodajte maslac, skinite sa vatre i mešajte dok se maslac ne rastopi.
Silikonski kalup u obliku srca operite hladnom vodom i sipajte puding u njega. Ostavite u frižideru da se stegne.
Pripremite griz tako što ugrejete sveže mleko sveže mleko, kad provri sipajte griz i mešajte na umerenoj vatri dok se ne zgusne.
Na kraju dodajte kokosovo brašno, čokoladu, izlomljenu na komade, maslac i vanilu.
Dobro promešajte, izvadite iz kalupa i preko pudinga sipajte hladan čokoladni griz. Ostavite na jednu noć u frižideru da se dobro stegne. Drugog dana okrenite na tanjir.
Rastopite preostalu čokoladu sa kockicom maslaca, kad se malo ohladi sipajte u papirni fišek i crtajte šare preko deserta. Servirajte hladan.