Zečetina sa graškom i paradajzom

28/02/2018
"Super janija sa graškom i paradajzom, koju možete pripremiti sa svakim mesom, ali da znate, da je sa zečetinom najukusnija "
Priprema20 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno100 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano177
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • zečetina - 1 kg (1/2 zeca)
  • grašak - 1 pakovanje, zamrznut
  • paradajz - 2 komada
  • paradajz pire - 4 supene kašike
  • luk - 1 glavica
  • nana - 1 supena kašika (suva)
  • biber
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na velike komade i stavite u šerpu da se prži, luk krupnije isecite i sipajte u meso.

Zajedno ih pržite i sipajte vodu sa zamrznnutim graškom, ostavite da se krčka na umerenoj vatri.

Isecite paradajz na kockice, prvo ga oljuštite i dodajte u jelo zajedno sa paradajz pireom, začinite nanom i biberom.

Kuvajte jelo dok se meso i grašak ne skuvaju.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti