Kaneloni sa mlevenim mesom, topljenim sirom i majčinom dušicom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79803
05/04/2018
"Evo najrazumnijeg razloga da se zaljubite u italijansku kuhinju "
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano223
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U dubokom tiganju zagrevamo ulje i zapržimo luk, šargarepu i mleveno meso.

Dodajemo paradajz pire, začine, dve vrste bibera i majčinu dušicu, promešamo u homogenu smesu.

Sklanjamo tiganj sa ringle i punimo kanelone nadevom. Poređamo ih u odgovarajuću posudu za pečenje, namazanu uljem i prelivamo ih ostatkom nadeva.

Stavljamo ih u zagrejanu rernu na 190 stepeni i pečemo 30 minuta, dok ne omekšaju.

Odozgo stavljamo narendani kačkavalj i dopečemo još 10 minuta dok se ne zarumeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar