Kanelone sa mlevenim mesom i topljenim sirom

Kanelone sa mlevenim mesom i topljenim sirom

26/07/2017
"Da li znate šta se dobija kad se pomeša najbolje iz italijanske i bugarske kuhinje? Dobija se dosta ukusno jelo na tanjiru"
Priprema15 min.
Kuvanje55 min.
Ukupno70 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano998
  • Pregledi tokom meseca67
  • Pregledi tokom sedmice48
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dinstajte iseckan luk i izdrobljeno mleveno meso 5 minuta. Dodajte paradajz pire i pržite još dva minuta.

Stavite iseckani topljeni sir, izmrvljen kravlji sir i pola kačkavalja, koji se renda. Mešajte dok se smesa ne zgusne. Sa ovom smesom punite kanelone.

Oni se ne obrađuju prethodno. Ređajte ih u odgovarajući pleh i prelivate sa krem supom rastvorenom u 500 ml vode.

Izrenda se druga polovina kačkavalja i prekriva folijom. Kad kanelone upiju tečnost, skinite foliju i ostavite da se kačkavalj zapeče.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar