Jagnjeći kotleti na italijanski način

09/04/2018
"Božanstven ukus, božanstven miris i jedinstvena hrskava korica "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano171
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izlupajte pripremljene jagnjeće kotlete i posolite ih. Uvaljajte ih u izrendani kačkavalj/parmezan/pekorino.

Svaki kotlet potopite u umućena jaja, uvaljajte u prezle, i stavite meso da se prži u ugrejanoj masti.

Ovako pripremljene kolenice možete servirati sa paradajz sosom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar