Jagnjeća rebarca sa povrćem u đuvečari

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacPočetnik
12/04/2018
"Tajna ukusnog jagnjećeg mesa - tiha vatra i dosta ljubavi dok ga spremate "
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano283
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjeća rebra isecite na manje komade. Očistite povrće i krupno ga isecite.

Na dno glinene đuvečare premažite maslac, a preko nejga rasporedite jagnjeća rebra. Poređajte povrće, dodajte i čenove belog luka, kao i strukove celera.

Posolite, dodajte biber i sipajte belo vino. Dodajte šolju tople vode. Poklopite i stavite đuvečaru u rernu.

Pecite na 200 stepeni, oko 2 sata.

Jelo poslužite toplo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar