Ukusna salata od pasulja

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
20/04/2018
"Naša omiljena zimska salata koja nam nikad neće dosaditi "
Priprema10 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 839
  • Pregledi tokom meseca45
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavljamo pasulj da se kuva, stavljajući sodu u prvu vodu i nakon što provri bacamo je.

Nalivamo čistu i tako vri dok se ne skuva, ali da se ne raskuva.

Kada je skuvan, procedimo ga kroz cediljku.

Sečemo stari luk na sitno i dodajemo ga u pasulj.

Ljutenicu takođe dodajemo i dobro promešamo sa uljem i solju.

Za dekoraciju posipamo mladim lukom i stavljamo maslinu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar