Ulje sa belim lukom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
21/04/2018
"Ulje sa belim lukom možete napraviti i sami - veoma je lako "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano572
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Beli luk očistite, tako da čenovi budu goli. Zatim čenovima napunite teglu do pola. Sipajte ulje i teglu čuvajte u frižideru.

Prednosti: uvek ćete pri ruci imati očišćen beli luk, koliko god da vam treba. Možete koristiti ulje sa belim lukom za šta god, gde se koristi dresing sa uljem i belim lukom.

Možete ga koristiti za soseve, gde je potrebno da se proprži luk i beli luk sa uljem - na primer, sos od paradajza, za patlidžan ili za bamiju, za špagete, itd.

Kada se ulje u tegli smanji, onda možete dosipati novo i da ga koristite za ubuduće. Nedostaci - nema.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar