Neodoljivi svinjski bubrezi na seoski način
Неустоими Свински Бъбреци по Селски
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Meze»Neodoljivi svinjski bubrezi na seoski način

Neodoljivi svinjski bubrezi na seoski način

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k714k225
Neodoljivi svinjski bubrezi na seoski način
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 3
23/04/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
35 min.
Ukupno
55 min.
Porcije
2
"Na seoski način - zači bubrezi sa garantovano dobrim ukusom i neodoljivim mirisom"

Potrebni sastojci

  • svinjski bubrezi - 6 komada
  • stari luk - 2 glavice
  • paradajz pire - 1 šolja (može i sok od paradajza)
  • pečene paprike - 3 komada, crrvene
  • biber
  • aleva paprika
  • čubar
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Stavite bubrege u hladnu vodu sa dve supene kašike sirćeta, ostavite ih tako oko 30 minuta. Operite ih i isecite na sitne komade.

Isecite luk i paprike, i ostavite sa strane.

Sipajte ulje u tiganj ili šerpu i dinstajte bubrege, oni puštaju dosta soka, zato vam nije potrebna voda.

Kasnije dodajte luk i dinstajte zajedno, mešajte ih.

Na kraju sipajte i paradajz pire ili sok, paprike začinite začinima.

Zajedno ih pržite, nakon toga pospite sa malo aleve paprike.

Servirajte tople sa čašom vina.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: