Gibanica sa kvascem i limunadom

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Новак
5
6
24/04/2018
"Ređate, prelivate limunadom, pečete i jedete - jeste li zapamtili?"
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano154
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Napravite smesu, tako što čete umutiti jaja sa sirom, sitnim sirom, pola limunade i uljem.

Sipajte brašno sa kvascem, pa dobro promešajte.

U nauljanu tavu stavite dve kore, pokrijte dno, pa premažite smesom, pa ponovo stavite dve kore, koje ste prethodno premazali limunadom i ponovo premažite smesom.

Ponovo stavite dve kore, limunadu, pa smesu i tako, sve dok ne potrošite kore.

Na kraju sipajte preostalu smesu i kapnite malo ulja.

Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok ne bude gotova pita.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar