Prženi bubci sa dimljenom alevom paprikom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
25/04/2018
"Očigledno, kada je reč o savršenom mezetu uz pivo, konkurencija je više nego ... ukusna "
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano397
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileći bubci - 700
  • luk - 1 glavica
  • dimljena aleva paprika - 1 kašičica
  • bujon - 1 kocka, pileći
  • čubar
  • biber
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite dobro bubce, operite i stavite da se kuvaju.

U vodu možete da dodate jedan pileći bujon. Kada se skuvaju izvadite iz vode koje je ostala.

Stavite ulje u tiganj s nelepljivim dnom, dodajte isečen luk i bubce, pržite dok ne porumeni, na kraju začinite dimljenom alevom paprikom, čubrom, biberom i solju, ako je neophodno.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar