Sos od četiri vrste sira

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
29/04/2018
"Perfektna dopuna svim testeninama ili pečenom mesu - neverovatno aromatičan sos od četri vrste sira "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano665
  • Pregledi tokom meseca46
  • Pregledi tokom sedmice13
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U odgovarajuću metalnu činiju ili u manju šerpu sveže mleko, a nakon njega i pavlaku.

Čim se zagreje, dodajte rendane ili izmrvljene sireve. U prodavnicama se mogu naći i rendani.

Sos mešajte pomoću žice, dok se sirevi otope i dok ne dobijete glatku smesu.

Sos posolite i dodajte biber, a onda ponovo promešajte.

Sos se može koristiti za gotovo sve vrste testenina.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar