Način pripreme
Izrendajte čokoladu.
Krem napravite prema uputstvu napakovanju - u hladno mleko stavite puding i šećer u prahu. Mutite dok ne dobijete mekan krem.
100 ml svežeg mleka ugrejte sa 1 supenm kašikom šećera u prahu i 1 supenom kašikom kakaa.
U pleh /prečnika ne više od 24 cm/ stavite 2-3 supene kašike krema. Poređajte polovinu piškota sa ravnim delom na gore.
Od mleka sa kakao uzmite supenu kašiku i natopite piškote. Pospite sa malo rendane čokolade. Stavite i polovinu krema i poravnajte.
Poređajte ostale piškote na isti način - sa ravnim delom na gore. Natopite mlekom sa kakaom.
Stavite preostali deo krema. Poravnajte i pospite preostalom rendanom čokoladom. Po vrhu pospite sa malo kakaa.
Ostavite u frižideru ok 4-6 sati, najbolje celu noć.