Dinstana svinjska kolenica sa suvim šljivama

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8507
3
21/05/2018
"Svinjetina sa plavim šljivama - eto to nazivamo kulinarskom klasikom "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano296
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Istopite maslac sa uljem. Zapecite kolenicu sa obe strane i izvadite.

Isecite luk na sitno, a šargarepu - na kružiće. Zapržite ih u masnoći od kolenice. Vratite i nju unutra i prodinstajte kratko s povrćem.

Dodajte brašno i zapržite. Stavite salsu i vino. Nalijte vodu, toliko da prekrije. Stavite začine i šljive.

Kuvajte dok ne bude gotovo meso.

Izvadite kolenicu i šljive. Pasirajte sos.

Vratite kolenicu i šljive i servirajte.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar