Italijanska verzija guakamolea

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
31/05/2018
"Zaljubljeni smo u italijansku kuhinju i ovo predjelo nas tera da verujemo da postoji oborstana ljubav "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano247
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Avokado isecite na pola, sklonite košticu i meki deo izdubite kašičicom. Zgnječite ga. Limun iscedite i sok dodajte isitnjenom avokadu.

Dobro promešajte. Sušeni paradajz ocedite od ulja i sitno iseckajte. Beli luk sitno iseckajte.

Masline sitno iseckajte i dodajte ih avokadu. Dobro promešajte sve. Dodajte iseckani beli luk i iseckani sušeni paradajz.

Sve dobro promešajte, dodajte parmezan i još jednom promešajte i ostavite da se ohladi 20 minuta u frižideru.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar