Italijanska krostata

01/11/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1571
"Ovaj predlog su nam dale italijanske bake – klasičan recept za krostatu "
Priprema40 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno60 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 205
  • Pregledi tokom meseca227
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 1 komad
  • maslac - 150 гg
  • šećer - 150 g
  • brašno - 300 g
  • za premazivanje
  • džem - ili čokolada
* merne jedinice

Način pripreme

Omekšali maslac i šećer dobro umutite.

Napravite udubljenje u brašnu, slomite u njega jaje, promešajte i postepeno dodajte i maslac sa šećerom.

Kada testo odmori, razvijte ga oklagijom, premažite ga džemom, ukrasite po želji i ispecite.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar