Pileća krilca sa graškom

06/06/2018
"Jednostavna, ali veoma ukusna gozba, koja će se svima osladiti "
Priprema15 min.
Kuvanje55 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano282
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća krilca - 10 komada
  • grašak - 1 tegla (može i zamrznut)
  • sok od paradajza - 250 ml
  • luk - 1 glavica
  • čubar - 1 kašičica
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite krilca, luk krupnije isecite i propržite ih zajedno. Sipajte alevu papriku i vodu da ih prkrije, poklopite i kuvajte dok meso ne počne da se kida.

Dodajte grašak iz tegle i sok od paradajza (ako koristite zamrznut grašak, treba da ga stavite još u početku).

Začinite čubrom i kuvajte dok se ne zgusne, ako želite da zgusnete jelo, možete posuti sa malo brašna dok vri.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar