Ljute papričice s šargarepom i krastavcem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
17/06/2018
"Svako želi da proba naše ljute paprike, a evo ga i recept za njih "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano228
  • Pregledi tokom meseca28
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ove ljute papričice su za direktnu konzumaciju. Ne stavljaju se u tegle.

Šargarepa se narenda. Krastavac se iseče na kolutove, beli luk se ispresuje, peršun i mirođija se iseckaju.

Paprike se ispeku i oljušte. Dok su još tople prelivaju se medom, mešaju se, dodaje se so, šargarepa, zelen, presovan beli luk i začinjava se sirćetom i maslinovim uljem. Ostavlja se da odstoje oko 1 sat pre konzumacije.

Beleška: Veom prijatan slatko-kiseli ukus preliva. Hrskavi krastavac i šargarepa. Predivno sveže predjelo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar