Način pripreme
Hlepčići čabate se iseku na četiri jednaka dela, nakon čega se svaki od njih prepolovi. Pola isečenih hlepčića se zapeku u tosteru i namažu se senfom.
Pileće meso se iseče na žilijen i zaprži se u malo masnoće. Čim se dobije zlatasta preplanulost, posipa se solju i biberom po ukusu. Gotovo meso se rasporedi preko polovine od zapečenih i senfom namazanih hlepčića.
Preko njega se narenda sir čedar.
Nakon toga hlepčići se stavljaju u zagrejanu rernu dok se sir ne istopi.
Odozgo preko svakog se stavlja list ajsberg salate i kriška paradajza. Poklapa se preostalim zapečenim hlepčićima.
Polovine isečenih hlepčića ćabate se mažu umućenim kavijarom i posipa se usitnjenom mirođijom.
Odozgo se stavlja po parče dimljenog lososa i tanka traka krastavca.
Sendviči se poklapaju preostalim isečenim polovinama hlepčića.