Torta sa piškotama i filadelfija sirom

30/06/2018
"Opasno ukusna torta - da se uništi na licu mesta do poslednjeg parčeta "
Priprema25 min.
Ukupno25 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano286
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pomešamo krem sir sa ceđenim mlekom, šećerom u prahu i vanilom. Rastvaramo želatin sa 3 supene kašike vode i kad naubri prelijte ga sa 1/2 šolje tople vode. Dodajte ga u smesu.

Podelimo smesu na dva dela. Jedan deo pomešamo sa 3 supene kašike slatkog od borovnica i promešamo.

U pleh ređamo jedan red piškota i odozgo rasporedimo smesu sa borovnicama. Odozgo poređamo drugi red piškota, a preko namažemo preostalo slatko. Odozgo rasporedimo belu smesu.

Dobro porvnamo i ravnomerno izrendamo čokoladu.

Po želji možemo napraviti i drugi ukras. Stavljamo u frižider da se stegne 3-4 sata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar