Način pripreme
Zagrejte maslinovo ulje u velikom tiganju na umerenoj temperaturi. Propržite pileće meso oko 10 minuta, a u međuvremenu ga okrećite, sve dok ne promeni boju. Pomešajte navedene začine i isipajte ih preko pilećeg mesa.
Dobro promešajte, da svi komadi mesa upiju začine. Meso, zajedno sa uljem, isipajte u tavu i stavite u prethodno zagrejanu rernu da se dopeče 20 minuta na 180 stepeni.
U međuvremenu ogulite paradajz i luk, pa ih sitno iseckajte. Dodajte so. Pomešajte u činiji kiselo mleko sa belim lukom, sokom od limuna i solju.
Kada meso bude gotovo, izvadite ga i stavite da se ohladi. Iseckajte na manje komade i vratite u tavu sa uljem. Promešajte, da se komadići mesa nauljaju.
Zagrejte tiganj sa veoma malo ulja i ispecite tortilje sa obe strane, dok ne dobiju zlatnu boju.
Na jednu polovinu tortilje stavite pileće meso, paradajz sos i drugi sos. Poklopite drugom polovinom. Napunite sve tortilje i servirajte ih tople.