Катарина Кнежевић

Džedaj
Moj ZidRecepti1ČlanciSavetiKomentari21Moje temeKomentari na Temu na ForumuO meniPošalji porukuPoeni289
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Keksićipre 7 g.
Keksići24.10.2017
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Božični keksići-zvezde sa kapučinompre 7 g.
Božični keksići-zvezde sa kapučinom26.08.2017
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Božična salata Zvonapre 7 g.
Božična salata Zvona30.11.2018
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Francuska salatapre 7 g., pre 7 g.
Francuska salata06.02.2017
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Aromatični krompir iz rernepre 7 g.
Aromatični krompir iz rerne04.02.2017
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Turski slatkiš sa kiselim mlekompre 7 g.
Turski slatkiš sa kiselim mlekom06.02.2017
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Zimsko jelo od boranijepre 7 g.
Zimsko jelo od boranije21.04.2018
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Brzo i ukusno zimsko prženo jelopre 7 g.
Brzo i ukusno zimsko prženo jelo28.11.2018
Anonimanje objavio/la na zidu: pre 7 g. Poštovana, veoma sam zainteresovana za tortu "medeni jogurt" pa bih vam bila zahvalna ako biste mi razjasnili šta je to "ceđeno mleko"? http://bonapeti.rs/recepti/r-92507-Torta_Medeni_jogurt
Anonimanje dodao/la komentar: Torta Medeni jogurtpre 7 g.
Torta Medeni jogurt25.03.2018Molila bih ako neko može da mi pojasni šta je to "ceđeno mleko"!? Nekako mi se čini da bi pre trebalo kondenzovano mleko, jer ako pomešam 400 g proceđenog običnog mleka sa pavlakom, bojim se da ću dobiti tečnu masu i da to nikako ne može biti fil, a i ne shvatam poentu ceđenja mleka. Ako se postavljaju recepti prevedeni sa stranih sajtova, bilo bi lepo staviti link ka originalu pa bi tako mogle da se otklone nedoumice.